Døgnvill

Me fekk endelig bestemt oss for at me klarte å få tid til ein liten tur nedover til Porsgrunn og Døgnvill eventet som er der nede. Og da var ikkje noko me angrar på 🙂

Turen starta på torsdagen heimante, som vanlig litt seinare enn opprinnelig planlagt. Da medførte at me måtte la ein del cacher over Haukeli ligga til me skulle heim igjen, slik at vi rakk campingplassen før elleve om kvelden. Planen var å sova i telt der nede, men heldigvis så hadde da seg sånn at da var og eit par Haugalendinger som skulle nedover. Og to av disse, Beka21 og AndDal, hadde fått erfara været på veien nedover, så underveis fekk me ein telefon med spørsmål om me heller skulle dela ein liten leilighet med to soverom. Og siden prisen va lik for rommet som da hadde vore med telt, kasta me oss over muligheten. Telten kunne kosa seg i bilen over helga 🙂

Fredagen begynte med en fellestur sammen med Beka21, AndDal og Mr. Jacobsen, me fekk alle utdelt ei lang lista over cacher som Beka21 hadde sett seg ut kunne vera greie å plukka. Etterkvart var da tid for bli kjent event på samme stadet som hovedeventet skulle vera på lørdagen. Og det er jo alltid greit å treffa cachere i litt mindre doser, då er det jo faktisk ein reell mulighet for at eg kjenner dei igjen seinare 🙂 Etter vi hadde grilla, hilst og kosa oss, bar det ut på ny cachetur og denne gangen hadde me 2v med oss i bilen 🙂 Var rimelig sleten når me kom heim til campingen.

Etter me hadde hatt eit lite mysterievent på campingen på torsdagen, bestemte me oss for å prøva å ha ein mysteridag på lørdagen utenom eventet. Så me møtte 2v og satte av gårde. Problemet med å cache nede i Porsgrunn/Skien er at det er så mange cacher som bare roper på oss når vi passerer på vei til neste mysteri. Så sjølsagt blei da ein del vanlige cacher på oss og på veien. Og innimellom all caching fekk me og tid til å vera på eventet og grilla litt meir og kosa oss endo meir. Og utpå kvelden begynte da å gå rykter om at dei planla ein organisert tur til tre av mysteriene i området. Det ligger nemlig tre boksen godt gjemt inni ein nedlagt togtunnell, og da måtte me jo bare ha med oss. Heldigvis har me alltid lykter liggande i bilen, for her inne fekk me virkelig bruk for dei. Da va stommande mørk.. Men da blei ein utrulig kjek tur, mykje takka vera Avigerus som stilte som guide innover tunnellen. Første boksen låg i starten, nesten låg i andre enden og den siste låg på midten. Så vi endte opp akkuratt samme plassen som me starta 🙂 Ein kjempegøy tur.

Søndag var da ikkje anna å gjera enn å pakka ned, vaska ut og setta nasa heimover igjen. Sjølsagt med ein del stopp på veien 🙂 Da blei litt færre enn ønska, då mobilen til Lasse bestemte seg for å dra ut på vandring for seg sjøl. Så da gjekk ein del timar med til å leita etter den, men uten hell.. Kanskje ikjke så rart siden da i ettertid viste seg at den ikkje låg ved den cachen me lette, men ein del cacher tidligere.

Men heldigvis ringte plutselig min mobil i dag, og da va ei som kunne fortella at sønnen hadde funnet mobilen når dei var ute å cache. Så den er nå på vei heim igjen i posten 🙂 Da er lov å vera heldig av og til.

Så alt i alt, ei heilt super helg 🙂

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *