Døgnvill 2012

Siden me likte oss så godt på Døgnvill i fjor, blei datoen puncha inn i kalenderen så snart me fekk snusen i når da var i år og 🙂 Og i år fekk me til og med oss eit ekstra event på fredagen, skjønt event og event.. Tja… da skulle vera fiske og coin event, trur da va ein som fiska, og eg såg lite te bytting og visning av coinar.. Men men..
Me drog nedover på torsdagen, BEKA21 hadde booka oss inn på samme campingen som i fjor, samme rom faktisk 🙂 Bortsett fra at dei hadde stukket av med kaffitraktaren vi hadde der i fjor, men til gjengjeld hadde dei ikke fiksa sofane som nåken av oss knakk i fjor (les: ikkje meg).
Så fredagen var da bare å legga inn ein liten pause i cachinga for viktige ting, som å kjøpa ein billig kaffitrakter somvi kunne bruka. Godt da finnes slikt som Europris og nille 🙂 Dermed har me nå fått oss ein cache-kaffitrakter til den nette sum av 199 kr 🙂 Og den fungerte sånn någenlunde, med litt modifikasjonar 🙂

Dessverre fekk me ein del regn i år, og me hadde ikkje kledd oss etter regn, e da ikkje alltid fint vær på østlandet???
Så nå har me lært at vanntette sko og regnklær er greit å ha gjemt vekk i bilen. Så nåken boksar blei liggande igjen, for me fant ut at me ville bli alt for våt i forsøket. Skjønt våt blei me no likavel, for da va jo sjølsagt ein og anna boks me bare måtte ha 🙂

Neste år håpar eg på bedre vær, for eg ser at da e eit par lengre gåturar som ser veldig gøye ut der nede, må bare få med oss nåken fleire, sånn at vi kan ha ein bil i kvar ende av løypa for eksempel.

For eg tippar vel at me dukkar opp på Døgnvill neste år og 🙂

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *