Rett Vest! 2010 og cache nr 300

Endelig var helgen for event på Utsira ankommet 🙂

Vi kom oss litt senere i gang enn planlagt, men bedre seint enn aldri. Turen nedover til Haugensund gjekk strake veien, men vi fikk da likavel tid til 6 caher på veien, inkludert den som ligger på kaien kor båten til Utsira går i fra.

På båten utover var stemningen på topp når vi fikk sjå på Norge Rundt, og innslagene om Geocaching. Ble hentet på kaien og geleidet opp til hytten i flokk. Her fikk vi tildelt sengeplasser og servert god mat.

Etter frokosten på lørdag, når vi akkurat var klar for dagen store cachetur. Kom plutselig meldingen om 10 nye cacher på øya. Da var det bare å trykke inn på GPSen alt tøy og remmer holdt. Og når det da gikk opp for oss at den ene kun var 16 m fra sofakroken, var vi ikke sene om å hoppe i skoene. Nok en gang var på jakt etter en FTF samtidig med Olea og Luna B, og tidigere har det endt med at Olea har stått med cachen i hendene først. Men denne gangen klarte vi det

Etterpå gikk turen rundt omring på øya, ein tur på totalt 7,5 timar, og da måtte vi ta dei siste cachene etter middagen på lørdagen. Men målet nådde vi, å tømme øya for cacher.

Tidlig på søndagen var det å pakke ned sakene og legge avgårde til båten. Mens vi satt der og fikk dekning igjen på mobilene som hadde vært litt av og på, tikket det inn med cacher heime som vi bare måtte sitte å lese om.. På turen heimover fekk vi og luska med oss 11 nye cacher, så vi passerte 300 med god margi i løpet av helgen.

Og gjett om vi var mega heldige med været, strålande sol fra vi kom til vi drog. Faktisk så mykje at vi blei litt røde på naso, siden ingen av oss va lure nok til å smøra oss skikkelig 🙂

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *