Jærentur

Denne helga hadde vi planlagt ei stund, så vi reiste nedover til Haugesund allerede torsdag ettermiddag. Dette gav oss muligheten til å kose oss og cache litt på fredagen sammen Beate som vi som vanlig bur hos nede på Haugalandet. Me var jo ekstremt heldige med været heila helga, så me hadde ein kjempetur på fredagen rundt omkring.

Lørdagen starta tidlig, veldig tidlig te å vera ein lørdag. Vi skulle nemlig ha oppmøte i sentrum av Haugesund kl 07.00, siden vi skulle rekke et event som starta kl 10 nede på Jæren 🙂 Men det gjekk det og, og vi kom oss avgårde med masse pikkpakk og nok mat og drikke til å komme oss gjennom dagen. Me oppdaga raskt når me kom fram at me var glade me hadde pakka stilongs begge to, for sjøl om da va strålande sol, så var da litt kaldt vind, og da blei jo ein del timar i ro både under eventet og ikkje minst mens me venta på dagen høydepunkt 🙂

For turens absolutte høydepunkt, i alle måtar, var klatreturen til toppen av ei stor steinblokk. Det var første gangen eg fekk testa å klatra oppover, og ikkje rappelere nedover. Og det var gøy, må vel innrømma at eit brattkort fristar meir og meir, og eg hadde vel aldri trudd at eg ville lika fjellklatring. Så sjøl om da blei mykje venting, siden me var mange som vil opp, så var da kjempe, kjempegøy.

Søndagen var me litt treige i gang, men til slutt var me på vei heimover, bokstavelig talt. Me sku nemlig til Valen, siden eg sku prøva bunaden som mamma holder på å fiksa på. Og den passa heldigvis ved denne prøvinga og. Puh….
Så nå e da bare å gleda seg te den e heilt ferdig og 17. mai kjem og eg kan bruka den 🙂 🙂

Så da blei ei travel med morrosam helg.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *