Lazerstråles advent-event og Jul i advent

Endelig var det klart for adventstid og årets første event i advent. Når vi kom fram var det alt fyr på bålet og flere stod å varmet seg 🙂

Ikkje lenge etterpå fekk me utdelt koordinater til dagens boks, ikkje alle leste like mye for de satte avgårde. Noko eg fekk ein klar fordel av, for eg hadde tolka hintet slik at vi skulle sjå etter reflekser. Så mens alle stod igjen på nullpunkt, satte eg avgårde innover. Ikkje da at da hjalp så lenge, for eg fant ingen fleire reflekser, og plutselig hadde alle tatt meg igjen. Etter mykje virring og buksing i snøen, nesten snubla eg over nullpunkt.

Ikkje bare fekk me FTF, men me fekk og tidenes gøyaste sporlogg syns eg. Så dette er altså advents-flyve-ekornet anno 2012 🙂

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *