Julesamling på Kvarven

I fjor ved juletider oppdaget vi at cachemiljøet på vestlandet hadde en årviss tradisjon, nemlig Advest – en julekalender med en ny cache hver dag i adventstiden, fordelt over hele Vestlandet. Den gangen var vi såpass ferske i gamet at vi ikke stilte opp på utleggersiden, men koste oss heller med å finne andres cacher.

Men i år ble det annerledes, og i går var det vår tur til å få publisert vår første Advest-cache, Jul #6 – Kvarven. Nøyaktig på slaget avtalt klokkeslett tikket publiseringsmelding inn rundt om (Takk, Makuta!). Da var det bare å hive seg rundt – akkurat vi selv var forberedt på tid og sted, så vi var ikke langt unna. Vi hadde lovet pepperkaker, kaffe og kakao til de første fremmøtte, så her var det om å gjøre å være på plass før første cacher.

Cirka 4 minutter etter at vi var ferdige med å rigge oss opp, kom det en kar med lykt småjoggende forbi. Han hilste, men fortsatte videre mot nullpunktet. Vi oppfattet ikke helt hvem det var med en gang, men det ble etterpå klart at det var Caled0n som kom først til nullpunktet.

Og så startet rene folkevandringen. Neste var hr. TeamBrudvik, fulgt hakk i hæl av en TeamBrudvik-junior og olea. Etter litt om og men ble FTF-en avgjort, den gikk – ikke helt uventet – til TeamBrudvik. Ganske snart var også harpix, vido_, resten av TeamBrudvik og abra også på plass.

Det ble ganske så folksomt, og vi talte til sammen 12 hoder på det meste, oss selv inkludert. Den ene literen med kakao vi hadde med, forsvant ganske fort. Vi skal lage mer neste gang vi gjør noe lignende 🙂

Noen av FTF-jegerne hadde tenkt strategisk – men uforutsigelige som vi er (eller i hvert fall prøver å være), så fikk de seg en overraskelse da cachen ikke kom i vårt vante nærområde…

Alt i alt synes jeg at vi fikk til en fin adventscache – og det er mest takket være alle som kom så raskt og gjorde det til et fint spontanevent.

Så blir det spennende å se hva vi finner på på lille julaften…

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *