Risnes Kalkverk

Med ujevne mellomrom kjem da cacher som ein husker bedre enn andre. Og denne var aboslutt ein av dei.
Syns vel egentlig at loggen oppsummer godt korleis me hadde da her 🙂

«Da denne tikket inn i går kveld, var det gått nøyaktig én time siden vi passerte området på vei hjem fra eventhelg på Haukeli. Men ved gjennomlesing av listingen innså vi at dette ikke var noe sted vi ville dra i mørket. I ettertid kan vi si at det nok var en klok vurdering.

Da arbeidsdagen var over, var det fortsatt ikke logget noe på nett – og når kattene lukter FTF, disponerer de kanskje tiden litt annerledes enn de ellers ville gjort. Bil skulle leveres på service, hunnkatten skulle i klubb, men aller først altså – denne cachen.

Vi visste at den hadde vært diskutert på høyeste hold, og det knyttet seg en viss spenning til hele opplevelsen.

Vel fremme fant vi ingen andre kjente biler i området, så vi satte i gang med friskt mot. For friskt mot måtte faktisk til på flere steder underveis, men detaljene om det unnlater vi å nevne her. En etter en ble cluene funnet, og da alle seks var i boks (vi tok dem altså ikke med oss ), var det bare å finne frem kalkis (merk at det ordet er «kalkholdig») og finne ut hvor selve cachen var. Og koordinatene virket slett ikke sannsynlige. Så dermed måtte CO kalles opp, og vår mistanke om hvor feilen lå, viste seg å stemme.

Så dermed ble det funn på første forsøk – vi fryktet en stund at vi måtte gjennomføre denne i to omganger. Vi logget som nr. 2 kl. 18.25, knappe seks timer etter førstemann.

Tusen takk for en annerledes cache og for en flott omvisning på et spennende sted – cachebeskrivelsen er interessant å lese uavhengig av om man vil lete etter denne cachen! Favorittpoeng er en selvfølge på denne!»

Riisnes

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *