Oppfrisking av gamle kunster

I dag skulle cachen «Frustrasjon Cache for Pandaklanen» til pers 🙂 Me hadde alt prøvd på den ein gang med fridykking, men da gjekk akuratt ikkje, eg kom meg ned, men akkurat i da eg hadde fingrane på den innsåg eg at eg trengte resten av pusten te å komma meg opp igjen. Derfor blei løsningen å dra ut på hytto te Vidar og låna da gamla dykkarustyret mitt 🙂

Eg merka at da var nokre år siden sist, så eg brukte litt tid på å stola på utstyret igjen. Men så var det bare å dykka ned og leita, blei litt leiting enda eg viste kvar den var 🙂 Men til slutt var den i funnet, og eg kunne ta boksen til overflata for signering. Siden eg nå likavel hadde utstyret på tok eg meg ein liten tur der nede, fekk kikka litt på fiskelivet og eit par krabbar som bodde i steinane der.
image

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *