Påskenøtter

Siden ting blir tradisjon etter to ganger i Bergen, måtte vi jo selvsagt bidra til påskenøttene i bergensområdet i år også. Da er det jo tross alt en tradisjon fra neste år 🙂

Vi valgte å legge ut totalt 3 nøtter fordelt på to dager, hvor den ene nøtten var hjernetrim i feltet. Og resten va nøttene som kom, levde virkelig opp til navnet nøtter. For det har vel aldri tidligere blitt så mykje nøttesnakk ein påske på hytta som denne påsken. Og vi fant raskt ut at en portabel skriver hadde nok vore tingen på hyttetur.

For først ut var Nurikabe, her ble det så mye tegning og visking at vi til slutt måtte ringe til sivilisasjonen for å få forsyninger på ark og viskelær. Lure som vi er så ba vi da selvsagt om ruteark, slik at vi slapp å tegne opp flere ruter :).
Mens det fortsatt kom ett og annet ukvemsord ut av meg, var det tid for neste nøtt som ikke var vår. Og godt var det at det var strålende sol ute, for det gikk eit par mørke skyer rundt inne i hytta når Kipekjerringa kom tikkende inn.
Og om det ikke skulle gi oss nok frustrasjon, kom det en ekstra langfredagsnøtt tikkende inn fra Abra, nemlig Rundkjøringen.
Her kom endelig litt hytteaktiviteter til nytte, det har nemlig blitt puslet mang et puslespill de påskene vi har hatt regn og regn :). På denne kjørte vi nå rundt og rundt, og lot den ligge til vi kom heim til bedre maskinvare enn mobil og mobiltbredbånd.
Og ikke lenge før vi traska ned til sivilisasjonen dukket jo Kakuro opp, og det er noe vi kun har sett raskt på tidligere.
Og siden det bor en liten djevel i olea, så var jo selvsagt denne med tallet null, bare for å forvirre oss komplett. Sjelden har da vel vore så godt å komma seg ned fra fjellet, og få litt fleire muligehter som feks bedre pc og skriver 🙂
Heldigvis hadde vi selv nøtten på 1. påskedag, så da fikk vi allefall fri til å jobbe med andre sine nøtter. Det begynte heldigvis etterhvert å bli sprekker i skallet på flere av nøttene, og det trengte vi jo for 2. påskedag dukket Chain of thought opp.

Men en eller annen dag har vi nok klart å knekke alle nøttene og kan lage oss en skikkelig nøttebunn :):).
God påske!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *