Rett Vest 2011

Når listingen på Rett Vest kom i år, trengte vi ikke å tenke oss lenge om før vi viste at dette ville vi ha med oss. Rett Vest på Utsira i fjor var vårt første event utenfor Bergen, og det gav mersmak. Og også i år ble det et kjempekoselig event, litt færre som overnattet, så det var litt lettere å holde styr på hvem som var hvem 🙂 Litt synd at så mange var innom kun på dagen mens vi var ute å cachet, men det kommer vel et nytt event som vi treffer de på.

Ekstra spente var vi jo på overraskelsen vi var blitt lovet på lørdagskvelden, vi ventet i spenning på at det skulle bli mørkt nok. Og i mellomtiden fikk vi jo cachet litt til. Da tiden var inne, fikk vi alle utdelt små uv-lykter, og godt var det for det hadde ikke vi med oss (selv om det henger en hjemme atmed sengen av en eller annen grunn). Møljecaching er jo nesten en egen gren, det må ha sett artig ut for utenforstående å se masse små blå lyse virrer rundt litt her og litt der. Tredje steget krevde at vi tok oss over til holmen som ligger like ved leirstedet, vi gikk vel ca 1/3 over før vi feiget ut, det ble for vått og mørkt, og kombinert med mitt dybdesyn var det garantert nattbad og det fristet ikke 🙂 Men på søndagen når sola skinte tok vi turen over og fant siste boksen 🙂 Selv i dagslys og med fjellsko som var skikkelig snøret igjen, blei det vått nederst på beina. Men vi hadde jo både ekstra sko og klær med, så det var ikke noe problem.

Etter utvask på søndagen, bar den hjemover igjen, selvsagt med caching på veien. Helgen totalt innbringte vel ca 50 cacher, så vi skal ikke klage.

Så takk til Nuffemus og Beka21 for nok et kjekt event, god mat, hyggelige folk og nye cacher 🙂

One Comment

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *