Skuddårsdagen 2012

Endelig var 29 februar kommet, og me kunne kosa oss med både storfint besøk og event.
Beka21 og Mr. Jacobsen kom på besøk på tirsdagskvelden, etter ein dag med caching oppover fra Haugesund og en del her i Bergensområdet. Skuddårsdagen hadde me begge fri og raste rundt i Bergen med dei adlige i baksete 🙂 Og trur du ikkje da te og med sneik seg inn ein ny cache, ekstra gøy siden me mangla funn den dagen, og da e jo tross alt 4 år te neste gang.
Boksen som kom hadde høg vanskelighetsgrad, men siden tittelen var litt avslørande (Et gjensyn for noen) viste me kva me gjekk te. Og godt var da, for her trengte me både hjelpemiddler og mykje armstyrke.

På kvelden var da klart for event, og tydligvis var detta ein dag alle ville ha funn, for med 27 nick påmeldt, var me nesten 40 stk som var på bella Napoli og kosa oss. Litt synd at me blei fordelt på to rom siden me var så mange, men me trur at alle kosa seg, og da e jo da viktigaste.

Og trur du ikkje at me tok fri neste dag og gitt, siden da blei seint på natt før me krabba i seng, va eg glad for da. Så då fekk me oss ein dag te med guiding rundt omkring i Bergen. Og heldigvis for Beka21 og Mr. Jacobsen, for når dei skulle ta WhereIGoen i sentrum, bare tulla GPSen seg, men mobilen min stilte opp og guida dei i vei..

Så nå e da kun avslapping på planen eit par dagar, etter mange gøye dagar 🙂

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *